Onderwerpen

koffie


Cholesterolgehalte in het bloed: - werken op het niveau van cholesterol in het bloed te verbeteren en antioxidanten bevatten.

Het verbeteren van de reactie: - cafeïne bevatten, die fungeert als een stimulans voor een sterke geest, een deel van de atleten prees hij in hun impact op hun atletische prestaties, vooral als de uren van slaap die ze onvoldoende gekregen.

Bescherming tegen kanker: - koffie bevatten over de inhoud Praxanthine en die een sterk effect tegen kanker en levercirrose werken aan het afremmen van de groei van kankercellen en het gezicht van cirrose van de levercellen, en beschermt tegen twee types van kanker leverkanker en colorectale kanker.

Dental Health: - bevatten tannines stof, een stof die de vorming van sediment te verminderen, en om de groei van bacteriën Streptococcus belemmeren, die werkt aan het verval van de tanden.

Vetverbranding: - Vele studies hebben aangetoond dat cafeïne kan de vetverbranding in het lichaam te verhogen en verhoging van de stofwisseling.

Type 2 diabetes: - Studies hebben aangetoond dat het risico op het ontwikkelen van type II diabetes wordt verminderd met 9% voor elke persoon deals met een kopje koffie per dag.

De ziekte van Parkinson: - Studies hebben aangetoond dat het drinken van koffie regelmatig vermindert het risico op het ontwikkelen van de ziekte van Parkinson met 25%.

Orkid AlSham

Lees meer onderwerpen

Appelazijn

Chocolade

Palme

Groene Thee

Zoethout

Bonen

  • Copyright © 2017
  • Orkid AlSham
  • Copyright © 2017 Orkid AlSham
Made by BT Creative © 2017