Onderwerpen

Komijn

Cummins is één van de meest kruid in de wereld, afkomstig uit Egypte en Turkestan, maar het is vandaag de dag geteeld in verschillende mediterrane regio's, waaronder Iran, Pakistan, India, China en het zuiden van de Verenigde Staten van Amerika.
Wist dat de oude Egyptenaren en in de analyse en het schoonmaken ontdekte het belang ervan, waren ze geschenken presenteren aan de tempels, en kwam komijn in het oude papyri in meer dan 60 en plakken behandeling, inclusief behandeling van koorts, lintwormen, indigestie, intestinale koliek en de verdrijving van gassen en een tegengif voor het grote aantal van de menstruatie.
Egyptenaren komijn ook het maken van Dhana thuisbasis van maagpijn, pijn reuma, artritis, verkoudheid en te genezen brandwonden. Het is bekend dat de latentie behandeling voor ziekten van IBS en is afstotend gassen en analgetica voor koliek, kan huisvrouw en zet het met eieren of vlees Viattiyha een kenmerkende smaak en verbetert de spijsvertering.
Het kan worden gebruikt als specerij met azijn, als je het vlees laten weken voor het koken met komijn en azijn, of de consumptie van voedsel eiwit met komijn en azijn, zoals het eten met kikkererwten of bonen. Het kan nuttig zijn in gevallen van ontsteking van de maag, als je een huisvrouw in voedsel toe te voegen, zoals vleesgerechten. Het vergemakkelijkt ook de vertering van voedsel proces.

Orkid AlSham

Lees meer onderwerpen

Tijm

saffraan

Tarwekorrels

Chocolade

Maïsmeel

Komkommer

  • Copyright © 2017
  • Orkid AlSham
  • Copyright © 2017 Orkid AlSham
Made by BT Creative © 2017